Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Μην πετάξεις τίποτα…» ένα workshop από την εικαστικό Μαρία Βασιλάκη


Ιδέες και προτάσεις για ανακατασκευή και μεταποίηση αντικειμένων. Η σκηνογράφος – εικαστικός Μαρία Βασιλάκη και το δημιουργικό γραφείο Queestudio διοργανώνουν μια σειρά από workshops με τίτλο «Μην πετάξεις τίποτα…».




To δημιουργικό γραφείο φιλοξενεί τη διαδικασία της δημιουργικής μεταποίησης με ιδέες και προτάσεις της Μαρίας Βασιλάκη για ανακατασκευή αντικειμένων με πρώτη ύλη, οτιδήποτε δεν είναι πλέον χρήσιμο!



Σε κάθε συνάντηση αξιοποιούμε πράγματα τα οποία δεν χρειαζόμαστε για να κατασκευάσουμε ένα νέο αντικείμενο. Παλιά ρούχα, μια σκισμένη κουρτίνα, ένα βαρετό τραπεζομάντηλο, μια στοίβα από περιοδικά, άχρηστες συσκευασίες όλα όσα ετοιμάζεσαι να ρίξεις στον κάδο…



Δώσ’ τους μια ευκαιρία! Τα εργαστήρια ξεκινούν Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε 2η Δευτέρα και Τετάρτη 17:30 – 20:30 στο χώρο του Queen Studio, με διαφορετικό κάθε φορά θέμα.



Οι συμμετέχοντες φέρνουν μαζί τους μόνο την πρώτη ύλη ανάλογα με το θέμα του κάθε εργαστηρίου. Όλα τα εργαλεία και τα αναλώσιμα παρέχονται στο πλαίσιο του workshop.



1ο Workshop [4 Οκτωβρίου 2010] «ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ…» ούτε τα παλιά σου ρούχα!



Πληροφορίες, εγγραφές: 2610 271 312 (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 14:00) 6972 21 55 75

bestnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: