Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

1η Ελληνοκυπριακή έκθεση στην Τεχνόπολις!

30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου
 
Είσοδος ελεύθερη
Έκθεση βιβλίου, ζωγραφικής και φωτογραφίας διοργανώνει η  Ένωση Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "ΜΕΛΕΔΩΝΗ", που τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Νομαρχίας Αθηνών, του Δήμου Αθηναίων και της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.
 
Εγκαίνια: Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, ώρα 19:00
Στόχος είναι η προβολή τόσο των έργων των πασχόντων παιδιών, όσο και των οικογενειών τους. Τα βιβλία που θα εκτεθούν έχουν γραφεί από γονείς και αδέλφια παιδιών με νοητική υστέρηση, ενώ οι ζωγραφιές και οι φωτογραφίες είναι έργα των ίδιων των παιδιών.
Η έκθεση αυτή αποτελεί μια ευκαιρία ανάδειξης των ικανοτήτων και του ταλέντου των παιδιών, που εκφράζονται μέσα από την ζωγραφική και την φωτογραφία, δημιουργώντας την δική τους ταυτότητα και δίνοντας τους ένα πρώτο βήμα να ζήσουν την ίδια τους τη ζωή.
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία "ΜΕΛΕΔΩΝΗ" ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να φέρει κοντά τους φορείς που παρέχουν υπηρεσίες αποκλειστικά σε άτομα με νοητική υστέρηση, χωρίς άλλες αναπηρίες, προσφέροντας: επαγγελματική κατάρτιση, επαγγελματική αποκατάσταση δημιουργική διαχείριση ελεύθερου χρόνου, συμβουλευτική στήριξη ατόμων και οικογενειών, κοινωνικοποίηση, έκφραση και ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες και αυτόνομη διαβίωση. Μέλη της αποτελούν φορείς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.
 
Ώρες λειτουργίας:
•Πέμπτη 30/9: 18:00-21:30
•Παρασκευή 1/10: 09:00-20:00
•Σάββατο 2/10: 09:00-16:30
 

Επικοινωνία: 210 3461589
Τόπος: "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης"
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι

Δεν υπάρχουν σχόλια: