Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Φθινοπωρινά σεμινάρια
«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 29/9/10, ΩΡΑ 20.00, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: MΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΛ.ΑΓ.ΑΣΩΜΑΤΩΝ 7, ΘΗΣΕΙΟ.INFO : 2103243306»


Αυτή τη βραδιά οι περισσότεροι εισηγητές των σεμιναρίων και οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με το Μικρό Πολυτεχνείο θα είναι όλοι παρόντες για να ενημερώσουν δια ζώσης το κοινό για τα φθινοπωρινά εργαστήρια, τις εκδρομές Σεπτεμβρίου (ΑΓΚΙΣΤΡΙ) και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί (ΕΚΘΕΣΕΙΣ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – POCKETTHEATRE ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ).




ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ 29Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ Μ.Π.:

Σεμινάρια



Από τα πιο αναμενόμενα σεμινάρια για φέτος:



Το τμήμα Στιχουργικής υπό την εποπτεία της Δήμητρας Γαλάνη που θα ολοκληρωθεί γύρω στις γιορτές με ένα cd που προβλέπεται να εκδοθεί με τραγούδια των συμμετεχόντων.



Τα εργαστήρια Ραδιοφώνου, παραγωγής μουσικής εκπομπής, μουσικής αρθρογραφίας, μουσικής επιμέλειας για κινηματογράφο και θέατρο, φωνητικής, μουσικού θεάτρου.



Τα σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής για Μυθιστόρημα, Διήγημα, Παραμύθι, θεατρικό έργο ή σενάριο (cinema / t.v.), αλλά και τα πολύ αποτελεσματικά εργαστήρια Αυτοματικής και Εξομολογητικής Γραφής.



Τα ψηφιακά εργαστήρια Κινηματογράφου, Video Art, Κινουμένου Σχεδίου και Ψηφιακής Φωτογραφίας .



Τα Life Style seminars (Διακόσμηση, Personal Styling & Image Making), τα workshops κατασκευής Κοσμήματος αλλά και όλα τα εικαστικά σεμινάρια (Ζωγραφική, Γλυπτική, Κόμικ, Εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου κλπ)



Τα πολύ αγαπητά πια εργαστήρια Pocket Theatre για στήσιμο και ανέβασμα παράστασης, όπου για φέτος φέρονται να συντονίζουν τα μαθήματα οι ηθοποιοί: Σοφία Σεϊρλή, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Δημήτρης Κανέλλος κ.α.



Τα σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης (Ειρήνη Χρυσοχέρη), Ιστορίας Κινηματογράφου (Μάκης Μωραίτης) και Ανάλυσης Φίλμ (Άγγελος Φρατζής).



Πολιτιστικά δρώμενα



Η έκθεση ζωγραφικής της πανέμορφης «Στρέλλας» Μίνας Ορφανού, (εγκαίνια 17/9) στην ολοκαίνουργια γκαλερί ΣΚΑΛΑ του Μ.Π. που επίσης θα δίνεται για 15 μέρες κάθε μήνα σε νέους δημιουργούς για να εκθέτουν το έργο τους.



Η έκθεση εικαστικών και κινηματογραφικών φωτιστικών «Ότι μπορεί το φως» που θα ανοίξει από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα παράλληλα στο Μικρό Πολυτεχνείο και τον κινηματογράφο Μικρόκοσμο. Αν θυμηθούμε την αντίστοιχη έκθεση του 2005 αναμένονται υπέροχα φωτιστικά σε χαμηλές τιμές.



Το Μ.Π. JUNIOR για τους μικρούς φίλους του παιδικού θεάτρου και του κουκλοθέατρου. Στα πάνω της και φέτος η σκηνοθέτης Ιρίνα Μπόϊκο με έργα όπως «Το Πατζαράκι»(4η χρονιά) και «Τι ωραίος που είναι ο κόσμος» για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Πρεμιέρα Κυριακή 26/9.



Τα εκπαιδευτικά ταξίδια του Μ.Π., με πρώτη δυνατή εξόρμηση το weekend της πανσελήνου του Σεπτεμβρίου στο Αγκίστρι της Αίγινας (23 – 26/9). Πολύ αναμενόμενο και το ταξίδι στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου.





Διαγωνισμοί





POCKET THEATRE FESTIVAL (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011)



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΗ ΣΙΚΙΝΟ.

Υποσημείωση: για την εγγραφή κάθε καινούργιου μέλους στα σεμινάρια του Μικρού Πολυτεχνείου, θα ήταν σκόπιμο οι ενδιαφερόμενοι να κρατήσουν θέση για το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει στη Γραμματεία Μ.Π. το ταχύτερο δυνατό γιατί τα τμήματα είναι ολιγομελή και ο αριθμός των υποψηφίων συχνά είναι πολύ μεγάλος.


Υποσημείωση 2: Oι ενημερωτικές Τετάρτες του Μικρού Πολυτεχνείου για τα σεμινάρια του Φθινοπώρου θα είναι ακόμη οι: Τετάρτη 8/9, η Τετάρτη 15/9 και η Τετάρτη 22/9 ώρα 20.00.


Για πιο αναλυτική ενημέρωση καλέστε στα τηλέφωνα 210-3243306 και 210-9480745

Δεν υπάρχουν σχόλια: