Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κανάλι για παιδιά (αλλά και μεγάλους...) Νέο παιδικό κανάλι Αρχίζει να εκπέμπει στην Αττική

 Το «δικό» τους κανάλι αποκτούν από α  3 Σεπτεμβρίου οι λιλιπούτειοι τηλεθεατές, καθώς το αµερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Νickelodeon» για παιδιά, θυγατρικό του ΜΤV, θα εκπέμπει και στο Λεκανοπέδιο (από τις συχνότητες 35 UΗF Υµηττού και 54 ψηφιακά από Αίγινα) ως κανάλι περιφερειακής εµβέλειας, σε ελεύθερη λήψη.
Οι εκποµπές, οι σειρές, τα τηλεπαιχνίδια, οι ταινίες και οι άλλες παραγωγές του σταθµού απευθύνονται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, ενώ στην πρωινή ζώνη µεταδίδει εκποµπές για παιδιά νηπιακής ηλικίας.



Από τις συχνότητες του καναλιού θα µεταδίδονται από γνωστές σειρές κινουµένων σχεδίων µεταξύ των οποίων οι «Μποµπ ο Σφουγγαράκης», «Ντόρα η µικρή εξερευνήτρια», «Go Diego Go», «Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης», «Drake & Josh».



Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στα δυνατά χαρτιά του παιδικού καναλιού συγκαταλέγεται η νεανική σειρά «iCarly» µε ηρωίδα την Κάρλι Σάι, µια πιτσιρίκα που ανεβάζει το δικό της ιντερνετικό σόου στο Διαδίκτυο. Η Μιράντα Κοσγκρόουβ που υποδύεται την Κάρλι, µε αµοιβή 180.000 δολάρια το επεισόδιο, θεωρείται η πλέον ακριβοπληρωµένη έφηβη σταρ της τηλεόρασης.









Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=351838&ct=4&dt=02/09/2010#ixzz0yMI3BZYf

Δεν υπάρχουν σχόλια: