Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010
Ελάτε στο Σπίτι της χαράς! www.tospititisxaras.gr
Παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, Το Σπίτι της χαράς, το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο-παιχνιδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας (Τοσίτσα 1Α, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο) εγκαινιάζει ένα νέο χώρο δραστηριοτήτων για παιδιά με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις, εργαστήρια εικαστικών και θεατρικού παιχνιδιού, παιδικά πάρτι κ.ά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ»
 Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, που δημιουργήθηκε στο Σπίτι της χαράς, ειδικά για τη φιλοξενία δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιηθούν 3 κύκλοι δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά. Δηλώστε συμμετοχή!
ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ  (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ).
 Για παιδιά από 4 ετών. Κάθε Τρίτη στις 4.30 μ.μ.  (Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά).
ΚΥΚΛΟΣ  ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ).
Για παιδιά από 3 ετών. Κάθε Πέμπτη στις 4.30 μ.μ. (Διάρκεια 1ώρα και 30 λεπτά)
ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ).
Για παιδιά από 3 ετών. Κάθε Παρασκευή στις 4.30 μ.μ.  (Διάρκεια 1ώρα και 30 λεπτά)
Το κόστος είναι 30 € / μήνα για κάθε παιδί για όλα τα δημιουργικά εργαστήρια.
Η γνώση γίνεται διασκέδαση και παιχνίδι στο Σπίτι της Χαράς!
Οι εγγραφές είναι δωρεάν και αρχίζουν την 1η Οκτώβρη!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
·         Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, στις 12.30 μ.μ.
«Ο μικρός δράκος Καρύδας πάει σχολείο», του Ingo Siegner,  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ.          Το τρίτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς των παιδιών, Ο μικρός δράκος Καρύδας ζωντανεύει με το παιχνίδι της εμψυχώτριας Μυρτώς Παπαηλιού.
·         Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στις 12.00 μ.μ.
«Από το στάρι στο ψωμί», της Ελένης Σβορώνου, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.                                Σήμερα παγκόσμια ημέρα Διατροφής και Παγκόσμια ημέρα Άρτου, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για το ψωμί και να φτιάξουμε το δικό μας ψωμάκι μέσα από το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου.
·         Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 12.00 μ.μ.
«Πιπίλα μου γλυκιά», της Ράνιας Μπουμπουρή, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.                                       Η συγγραφέας Ράνια Μπουμπουρή και η εικονογράφος  Sabine Straub μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις! Ελάτε να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε, να ρίξουμε τις πιπίλες μας στην πιπιλολίμνη και να τις ψαρέψουμε!
·         Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
«Οι εποχές της Σποράς», της Κατερίνας Παλαιοθόδωρου, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ.            Ελάτε να γνωρίσουμε τις ομορφιές της φύσης μέσα από τραγούδια, διαδραστικό παιχνίδι και  δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου από την ομάδα Κόκκινη Σβούρα.
·         Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
«Πώς γεννήθηκαν τα όνειρα», της Εύης Γεροκώστα, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.                            Η συγγραφέας Εύη Γεροκώστα και η εικονογράφος Δήμητρα Ψυχογιού μας ταξιδεύουν στον κόσμο των ονείρων με αφήγηση παραμυθιού και παιχνίδι με τα χρώματα.
·         Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.       
                                                                                                                                                     Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Μια εκδήλωση σε συνεργασία με φορείς και συγγραφείς, αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου! Παιδιά, σήμερα είναι η δική σας μέρα! Ελάτε να μάθουμε τα δικαιώματά σας και να διασκεδάσουμε!

·         Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Γνωριμία με το ξύλινο οικολογικό παιχνίδι! Σήμερα παίζουμε με ξύλινα παιχνίδια, φτιάχνουμε μια ξύλινη πόλη και διασκεδάζουμε!!!
·         Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σπίτι της Χαράς! Παιδιά, για δεύτερη χρονιά εσείς θα στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της χαράς! Ελάτε να στολίσουμε το δέντρο και να διασκεδάσουμε με την εμψυχώτρια Μυρτώ Παπαηλιού.
·         Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Φτιάχνουμε μόνοι μας τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διαβάζουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια!                                                                                                          Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στο Σπίτι της χαράς φιλοξενούμε το πνεύμα των φετινών Χριστουγέννων για να μας βοηθήσει να φτιάξουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας και να μας διαβάσει όμορφα χριστουγεννιάτικα παραμύθια!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
 Το σπίτι της χαράς, ΤΟΣΙΤΣΑ 1Α, Αθήνα 10682. Τηλ. 210 8846570, -2, -4,
 e mail: pr@konidaris.gr,  κα. Μαρία Παπανικολάου
www.tospititisxaras.gr                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: