Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εκδήλωση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, 10.00 – 22.00


Αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος

«Πας καλά; Κάνε μια στάση και άλλαξε στάση…!»

Αυτό είναι το σύνθημα των 30 φορέων ψυχικής υγείας που συμμετέχουν στην εκδήλωση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΑΜΕΛ Α.Ε.). Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10η Οκτωβρίου), οι φορείς σε μία μεγάλη γιορτή, θα παρουσιάζουν το έργο τους, θα εκθέτουν σε μπαζάρ τα έργα των εξυπηρετούμενών τους, θα συζητούν και θα ενημερώνουν το κοινό σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η εκδήλωση αποτελεί μία πρωτοβουλία της Κίνησης Αδερφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας - ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. και συνδιοργανώνεται με τη συμμετοχή της «ΕΔΡΑΣ» - Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων, (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.), της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, και του Δικτύου Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩΣ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε!

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και να ακούσετε το ηχητικό μήνυμά της!

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο facebook και στο youtube, στις διευθύνσεις: http://www.facebook.com/event.php?eid=151551658205826 και http://www.youtube.com/watch?v=fKupJakgLfI

Δεν υπάρχουν σχόλια: