ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΤΒΕ ΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ


   Από τη Μαρία Καστανή


O Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος συμμετέχει φέτος στο θεσμό των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ με δύο σημαντικές εικαστικές εκθέσεις, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 85 εικαστικοί – μέλη του Συλλόγου

Η πρώτη από αυτές θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και θα διαρκέσει μέχρι 24 Οκτωβρίου.
                                                                                                        
Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Εικαστική Συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου (19.30΄) , με επιδείξεις καλλιτεχνών, ξεναγήσεις, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί και με ζωντανή έντεχνη μουσική.

Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για το φιλότεχνο κοινό να γνωρίσει από κοντά τόσο τους καλλιτέχνες και τη δουλειά τους, όσο και να πλησιάσει τα εικαστικά «εν τω γίγνεσθαι», καθώς θα δει εικαστικούς να δημιουργούν κατά τη διάρκεια της Εικαστικής Συνάντησης και να οργανώνουν εικαστικά happenings.


Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται και η δεύτερη έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Διάρκεια έκθεσης 14 Οκτωβρίου – 28 Νοεμβρίου.

Η είσοδος στις εκθέσεις είναι ελεύθερη.
http://www.sketbe.gr/exhibitions/dimitria.htm

Πληροφορίες: Γιώργος Πολίτης - 694 44 22 097

Σχόλια