Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

1η έκθεση χειροτεχνίας: Ένα διήμερο χειροποίητων δημιουργιών.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων δημιουργικής και επιτυχημένης πορείας, το Ftiaxto.gr μας προσκαλεί στην “Χειροτέχνικα”, την 1η έκθεση χειροτεχνίας (Craft Fair) που διοργανώνεται στην Αθήνα, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Parapera, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 22.00 το βράδυ. Μία διήμερη γιορτή όπου οι λάτρεις του χειροποίητου - επαγγελματίες και μη - θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν, για πρώτη φορά, ανάμεσα σε πληθώρα υλικών, να ενημερωθούν για νέες μεθόδους Crafting, αλλά και να μάθουν τα μυστικά διαφόρων ειδών χειροτεχνίας μέσα από μία σειρά δωρεάν εργαστηρίων που θα λάβουν χώρα από επαγγελματίες του χώρου κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Πλέξιμο, ραπτική, κέντημα, γυαλί, βιτρώ, χαρτοτεχνίες, κόσμημα, φυσικά σαπούνια και κεριά είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες δημιουργικές ασχολίες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της “Χειροτέχνικα”, όπου περισσότερα από 20 εργαστήρια και καταστήματα θα εκθέσουν τα “πολύτιμα” υλικά τους.
Η “Χειροτέχνικα” θα φιλοξενηθεί στον 1ο όροφο του πολυχώρου Parapera, ένα τριώροφο νεοκλασικό οίκημα 1200 τ.μ. με 40 περίπου καταστήματα μόνιμων και εναλλασσόμενων δημιουργών, χώρους σεμιναρίων και εκθέσεων, καφέ-εστιατόριο και αυλή.
Εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε την δημιουργικότητα σας στην 1η έκθεση χειροτεχνίας!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.
Επαγγελματίες που έχουν σχέση με το χειροποίητο (εργαστήρια, καταστήματα) και ενδιαφέρονται να εκθέσουν στην “Χειροτέχνικα” μπορούν να επικοινωνήσουν στο promotion@ftiaxto.gr με τη κα Βάλια Μπινίκου στο 210 6128401 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πότε: Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011
Που: Πολυχώρος PARAPERA, Αχαρνών 61 & Φερών, Αθήνα
Τι: Διήμερη γιορτή με χειροποίητες δημιουργίες.
Ωράριο έκθεσης: 10.00 έως 22.00
Πόσο: Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό & 180€ για τους εκθέτες
Πληροφορίες: 210 6128401

http://artxpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: