Η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage


“Μια πόλη για δύο”
Από την Παρασκευή 4  Μαρτίου και για 4 μόνο Παρασκευές


Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μετά από την μεγάλη επιτυχία των πρόσφατων προσωπικών της εμφανίσεων συνεχίζει τις παραστάσεις της στην Αθήνα, αλλάζει μουσική στέγη και από την Παρασκευή 4 Μαρτίου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage για μια σειρά ανοιξιάτικων, εκρηκτικών  εμφανίσεων!

Με τη χαρισματική σκηνική παρουσία της και την αλήθεια και το πάθος της ερμηνείας της, η Ρίτα Αντωνοπούλου μας προσκαλεί ξανά σε ένα μαγικό ταξίδι σε σπουδαία και πολλές φορές απρόσμενα τραγούδια που πάντα ήθελε να ερμηνεύσει, στα  τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της που επιμελήθηκε ο Θάνος Μικρούτσικος αλλά και στα τραγούδια του νέου της δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε.

«Μια πόλη για δύο». Τίτλος και των παραστάσεων αλλά και του νέου δίσκου, τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, δημιουργοί  που εμπιστεύθηκαν τη φωνή και την ερμηνευτική δύναμη της Ρίτας Αντωνοπούλου και τις χάρισαν τα νέα τους τραγούδια που ήδη έχουν ξεχωρίσει και όλα δείχνουν πως θα μας συνοδεύουν σταθερά τα επόμενα χρόνια.

Σχόλια