Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Let’s do it Greece


 H Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, εθελοντική διασωστική ομάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη θα συμμετάσχουν στη πανελλαδική Καμπάνια καθαρισμού “Let’s do it Greece” , που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 29/04/2012.

Ως σημείο δράσης έχει οριστεί η περιοχή «Πλατανάκια» στο Πανόραμα, η οποία αποτελεί χώρο αναψυχής και δραστηριοτήτων για τον κόσμο. Η ώρα συνάντησης στο σημείο είναι στις 10.00 το πρωϊ στην είσοδο του πάρκου.

Το σχέδιο δράσης που έχει οργανωθεί  θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση των εθελοντών  στις 10.00 στην είδοδο του πάρκου και την ενημέρωση τους, θα χωριστούν ομάδες οι οποίες θα αναλάβουν να σαρώσουν κάθε πεδίο μέσα στα Πλατανάκια προς κάθε κατεύθυνση, έπειτα θα μοιραστούν οι απαραίτητες σακούλες σκουπιδιών και τα απαραίτητα εργαλεία και στις 10.30 θα ξεκινήσει η κάθε ομάδα για το τομέα καθαρισμού που θα έχει αναλάβει. Οι ομάδες αφού ολοκληρώσουν τη περιοχή τους θα συγκεντρωθούν ξανά στο σημείο έναρξης και θα αφήσουν τις σακούλες που θα έχουν ήδη γεμίσει και στο τέλος όλοι μαζί οι εθελοντές θα κάνουμε μια κατάβαση του ορειβατικού μονοπατιού ώστε να καθαριστεί και εκείνο το κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: