Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ: «...ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ»



ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 8 Απριλίου, στις 13.00, στους 103,7,
του Δεύτερου  προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά και
μέσω διαδικτύου στο site: http://www.ert.gr/deytero



 
Η Γιώτα των ωραίων τραγουδιών και των εύθραυστων αισθημάτων.
Σαν ηρωίδα τραγουδιών του Τσιτσάνη, γελαστή και πικραμένη, μαγική και μαγεμένη, εξωτική, η Γκιουλμπαχάρ η γλυκιά, μια φωνή πιο μελωδική από την ευσπλαχνία, μια φωνή με τρυφερότητα και παράπονο.
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες λαϊκές φωνές, μια ερμηνεύτρια με σπάνιο ήθος, με χαμηλό προφίλ που δεν κυνηγάει τη δημοσιότητα, που προτεραιότητά της είναι τα καλά τραγούδια, οι καλές συνεργασίες.

Αυτή την Κυριακή η ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ καλεσμένη των παιδιών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (www.kethea-strofi.gr), θυμάται ότι μικρή γρατζούναγε ένα μπουζούκι που είχε στο σπίτι, ότι ονειρευόταν πως άκουγε τον εαυτό της στο ραδιόφωνο κι ότι δεν σκέφτηκε ούτε φαντάστηκε στη ζωή της να γίνει τίποτε άλλο από τραγουδίστρια, μια λαϊκή τραγουδίστρια με την παλιά έννοια.

Η ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ θα μας μαγέψει και θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές και τα τραγούδια της Ρεμπούτσικα, του Καλαντζόπουλου, του Κορακάκη, του Λειβαδά, του Μίκη, του Μάνου, του Κουρτ Βάιλ.

Κλείστε τα μάτια και αφεθείτε σ’ ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, γιατί αυτή η εκπομπή θα σας απογειώσει !

Παραγωγός : Γιάννα Τριανταφύλλη

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: