Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Xριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Μπενάκη

Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.00, το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Μουσείου Μπενάκη έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο παιχνίδι που θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν επιλεγμένα τμήματα των μόνιμων συλλογών του Κεντρικού Κτηρίου. Άξονας της εκδήλωσης είναι το παιδί και ο κόσμος του. Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στο Κεντρικό κτήριο του μουσείου με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος, λόγω φόρτου εργασίας, ο πρώτος άγιος της χρονιάς θα χρειαστεί βοήθεια για τις προγραμματισμένες του επισκέψεις στο Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου Μπενάκη. Οι συνεργάτες του, μικροί και μεγάλοι, θʼ αναλάβουν να ερευνήσουν το Μουσείο, να εντοπίσουν στις συλλογές του όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που περιμένουν τον Άη Βασίλη και να πραγματοποιήσουν τις κάθε λογής επιθυμίες τους.
 
Απαραίτητα προσόντα για τους υποψήφιους συνεργάτες του αγίου:
  1. ερευνητικό πνεύμα
  2. ικανότητα συνεργασίας
  3. δημιουργικότητα
  4. γιορτινή διάθεση
 
Παρέχεται βοήθεια από μάγους, αγγέλους, νεράιδες και επίσημους αντιπροσώπους του Αγίου. Ο σάκος του Άη Βασίλη θα περιμένει, μαζί με τις ευχές σας, βιβλία και γραφική ύλη για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
 
Πληροφορίες:
  • Ημερομηνίες & Ώρες διεξαγωγής Προγραμμάτων:  Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.00
  • Χώρος:  Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου Μπενάκη, Bασιλίσσης Σοφίας & Κουμπάρη 1, Κολωνάκι, www.benaki.gr
  • Κόστος: Είσοδος Ελεύθερη
 
Περισσότερες Πληροφορίες: τηλ. 210 36 71 067-70, καθημερινά 10.00-13.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: