Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Σταύρος Λάντσιας "Ημερολόγιο Ονείρων"


ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011, 22:00
Ο IANOS παρουσιάζει την νέα μουσική παράσταση του Σταύρου Λάντσια την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012, στις 22.00, στο cafe του Βιβλιοπωλείου.
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά "Ημερολόγιο Ονείρων", ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας μαζί με εκλεκτούς μουσικούς και συνεργάτες, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τις συνθέσεις του δίσκου στο κοινό.
Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Sergiu Nastasa: βιολί
Γιώργος Καλούδης: τσέλο, κρητική λύρα
Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο
Νίκος Σιδηροκαστρίτης: τύμπανα
Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr
Χορηγοί Επικοινωνίας: Δεύτερο Πρόγραμμα, Kosmos 93.6 Fm, 902 Fm, www.musicheaven.gr,
www.fowmagazine.gr, www.go-out.gr
Είσοδος 10€
Ελάχιστη κατανάλωση 8€
Προπώληση εισιτηρίων από τα ταμεία του βιβλιοπωλείου και από το www.ianos.gr
Άφιξη: 21.30
Μουσικές μελωδίες συνδέουν τον ήχο του πιάνου, του μπάσου, των ντραμς, αλλά και του βιολιού, του σαξοφώνου και της Κρητικής λύρας, για να μας χαρίσουν μια μελωδική διαδρομή που όπως ο
δημιουργός του επιθυμεί, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει, σαν ανάμνηση ονείρων…
Μετά από την "Επιστροφή" και το "Ταξίδι μιας Νότας", ο Σταύρος Λάντσιας επιστρέφει με τη τρίτη του προσωπική δουλειά, υπό τον τίτλο "Ημερολόγιο Ονείρων". Με τη συμμετοχή των διεθνούς φήμης μουσικών Peter Erskine (τύμπανα) & Lars Danielsson (κοντραμπάσο), το Ημερολόγιο Ονείρων είναι αποτέλεσμα μιας φιλόδοξης παραγωγής που ξεκίνησε στο Μέγαρο Μουσικής Άθηνών με την συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα και ολοκληρώθηκε στο Los Angeles με την συμβολή του βραβευμένου με Grammy ηχολήπτη Rich Breen. Συμμετέχουν οι διακεκριμένοι σολίστες Chris Bleth (Ομποε-Φλάουτο), Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Renato Ripo (τσέλο), Sergiu Nastasa (βιολί) και Γιώργος Καλούδης (Κρητική Λύρα).
“Το “Ημερολόγιο Ονείρων” ξεκίνησε σαν ένα σημειωματάριο μουσικών ιδεών. Μελωδίες που τις αισθάνθηκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: