Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ...


‎2011 and cycles that need to be closed
Ολοι μας πρέπει πάντα να ξέρουμε  πότε ένα στάδιο φτάνει στο τέλος. Αν επιμένουμε να μείνουμε κάπου  περισσότερο από τον απαραίτητο χρόνο, χάνουμε την ευτυχία και το νόημα των άλλων σταδίων που θα πρέπει να περάσουμε. 
Κλεισίμο κύκλου, κλείσιμο πόρτας, τέλος κεφάλαιων - ό, τι όνομα και  να δώσουμε, αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσουμε στο παρελθόν τις στιγμές της ζωής που έχουν τελειώσει.
Χάσατε τη δουλειά σας; Έχετε μια σχέση αγάπης που έρχεται σε ένα τέλος; Φύγατε από το σπίτι των γονιών σας; Πηγαίνετε   να ζήσετε στο εξωτερικό; Έχετε μια μακρόχρονη φιλία που τελείωσε ξαφνικά; Μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο με το να αναρωτιέστε γιατί συνέβη αυτό.


Μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα κάνετε ούτε ένα ακόμη βήμα μέχρι να βρείτε το γιατί κάποια πράγματα που ήταν τόσο σημαντικά και τόσο σταθερά στη ζωή σας έχουν μετατραπεί σε σκόνη, έτσι απλά. Αλλά μια τέτοια στάση θα είναι αγχογόνα  για όλους τους εμπλεκόμενους: τους γονείς σου, τον άντρα ή τη γυναίκα σας, τους φίλους σας, τα παιδιά σας, την αδερφή σου.Ο καθένας κλείνει  κεφάλαια, γυρίζει νέα φύλλο, προχωράει στη  ζωή, και όλοι θα αισθάνονται άσχημα αν σας δούνε σε στασιμότητα.


Τα πράγματα περνούν  και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα αφήσουμε να μας πάνε πολύ μακριά.
Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό (όσο και οδυνηρό μπορεί να είναι!)   να καταστρέψει κανείς αναμνηστικά, να μετακινήσει, να χαρίσει  πολλά πράγματα   σε ορφανοτροφεία, να πωλήσει ή να δωρίσει τα βιβλία που έχει στο σπίτι.



Τα πάντα σε αυτόν τον ορατό κόσμο είναι μια εκδήλωση του αόρατου κόσμου, του τι συμβαίνει στην καρδιά μας - και να απαλλαγούμε από ορισμένες αναμνήσεις, επίσης, σημαίνει να δημιουργήσουμε  κάποια περιθώρια για άλλες μνήμες για να πάρουν τη θέση τους. Αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν . Αφήστε τα. Βγάλτε τον εαυτό σας από αυτά.


Κανείς δεν παίζει σε αυτή τη ζωή με σημαδεμένη τράπουλα, έτσι μερικές φορές κερδίζουμε και μερικές φορές χάνουμε. Μην περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα, μην περιμένετε οι προσπάθειές σας  να εκτιμηθούν, η μεγαλοφυία σας να ανακαλυφθεί , η αγάπη σας να γίνει κατανοητή.



Σταματήστε να γυρνάτε στη συναισθηματική τηλεόρασή σας για να παρακολουθήσετε το ίδιο πρόγραμμα ξανά και ξανά, αυτό που δείχνει πόσο υποφέρατε από μια συγκεκριμένη απώλεια: αυτό είναι δηλητηρίαση του εαυτού σας  μόνο, τίποτα άλλο.


Τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από το να μην αποδέχεσαι οτι υπάρχει ημερομηνία έναρξης, τις αποφάσεις που    πάντα αναβάλλονται περιμένοντας την «ιδανική στιγμή».



Πριν  
ένα νέο κεφάλαιο   αρχίσει, το παλαιό πρέπει να τελειώσει: Πείτε στον εαυτό σας ότι αυτό που έχει περάσει ποτέ δεν θα επανέλθει. Να θυμάστε ότι υπήρχε μια εποχή που θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτό το αντικείμενο ή το πρόσωπο αυτό - τίποτα δεν είναι αναντικατάστατο, μια συνήθεια δεν είναι ανάγκη.Αυτό μπορεί να ακούγεται τόσο προφανές, μπορεί ακόμη και να είναι δύσκολο, αλλά είναι πολύ σημαντικό.

Κλείστε τους κύκλους. Όχι λόγω της υπερηφάνειας, ανικανότητας ή αλαζονείας, αλλά απλά επειδή κάτι δεν ταιριάζει πλέον τη ζωή σας.


Κλείστε την πόρτα, αλλάξτε το δίσκο στο πικ απ, καθαρίστε το σπίτι, τινάξτε   τη σκόνη.


Σταματήστε να είστε αυτοί που είσαστε πριν και αλλάξτε σε αυτό που είστε!!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!



2011 and cycles that need  be closed   σε μετάφραση faidra111@blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: