Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Διαγωνισμός Λυρικού Τραγουδιού στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη


Τιμ
Τιμώντας την επέτειο των 2 χρόνων από το θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη, ιδρυτικού μέλους, Προέδρου και χορηγού επί μια 50ετία των «Υποτροφιών Μαρία Κάλλας», το Δ.Σ. του Σωματείου, που απαρτίζεται σήμερα από τους κ.κ. Κων. Πυλαρινό, Άννα Λαμπράκη, Ζανέτ Πηλού, Άρη Γαρουφαλή και Γιώργο Κουρουπό, προκήρυξε Διαγωνισμό Λυρικού Τραγουδιού για την απονομή μιας υποτροφίας στο όνομά του.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των ακροάσεων στις αρχές Μαρτίου 2012, οι κυρίες Ζανέτ Πηλού και Δάφνη Ευαγγελάτου θα προσφέρουν ανοιχτά Master Classes στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Βιβλιοθήκης των Φίλων της Μουσικής, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πληροφορίες για το Διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sfm.gr.

Ακολουθεί η Προκήρυξη του Διαγωνισμού

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΛΥΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ


Το Σωματείο ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ προκηρύσσει Διαγωνισμό Λυρικού Τραγουδιού για τη χορήγηση μιας υποτροφίας τελειοποίησης σπουδών σε Ανώτατο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013. Η υποτροφία δίδεται στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ο οποίος υπήρξε βασικό ιδρυτικό μέλος, Πρόεδρος και χορηγός του Σωματείου επί μία 50ετία.

Οι υποψήφιοι, Ελληνίδες και 'Ελληνες, απόφοιτοι Λυκείου, θα πρέπει να έχουν λάβει Δίπλωμα Μονωδίας το αργότερο μέχρι τον Ιούλιο του 2012 και να γνωρίζουν καλά δύο τουλάχιστον ξένες γλώσσες. Το ανώτατο όριο ηλικίας των υποψηφίων ορίζεται στα 27 έτη για τις γυναίκες και στα 29 για τους άνδρες. Δεν μπορούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό όσοι έχουν εξασφαλίσει για το ίδιο διάστημα όμοια υποτροφία από άλλη πηγή. Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στις 1 και 2 Μαρτίου 2012 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στις 5 Μαρτίου, οι κυρίες Ζανέτ Πηλού και Δάφνη Ευαγγελάτου θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους υποψήφιους του Διαγωνισμού να παρακολουθήσουν ένα Master Class Λυρικού Τραγουδιού στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι του Διαγωνισμού και το ρεπερτόριο των ακροάσεων, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής www.sfm.gr, και στη Γραμματεία του Σωματείου 210.72.82.566, 10:00-16:00, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων με την αίτηση και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων λήγει στις 15 Φεβρουαρίου 2012.








Δεν υπάρχουν σχόλια: