Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΠΕΡΠΗΔΑΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2011


     Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας – Ε.Ο.Ι.  αφιέρωσε τους φετινούς Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας στους νέους με νοητική υστέρηση που απασχολούνται στο Εργαστήρι. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκόπουλου στις 8, 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011 για το άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

     Στο πλαίσιο διεξαγωγής των Αγώνων, θα λειτουργήσει  BAZAAR με χειροποίητα είδη και προϊόντα,  που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοίμασαν τα παιδιά στο «Εργαστήρι». Παράλληλα μία πλούσια λαχειοφόρος αγορά έχει στηθεί για να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια του  Συλλόγου για την υλοποίηση του προγράμματος ανέγερσης κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης, οι οποίες θα εξασφαλίσουν την αξιοπρεπή  διαβίωση των  νέων, όταν αναπόφευκτα θα έχουν στερηθεί την φροντίδα των γονιών τους.

    «Το Εργαστήρι» εργάζεται σκληρά με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των καθημερινά παρεχομένων υπηρεσιών προς τους 100 νέες και νέους με νοητική υστέρηση που απασχολούνται στους χώρους του. Παράλληλα δραστηριοποιείται για την ανάπτυξη του προγράμματος ανέγερσης Κατοικιών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Η πρώτη κατοικία έχει καλύψει τις ανάγκες 9 ανθρώπων και λειτουργεί  με επιτυχία.


    Σας περιμένουμε όλους στον αγώνα μας για να στεγάσουμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια  συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: