Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σκέψη για Δράση / Thought for Action -Ακτινογραφώντας την ελληνική κρίση

Σκέψη για Δράση / Thought for Action
Ακτινογραφώντας την ελληνική κρίση
ΣΤΑΔΙΟΥ 24   ΑΘΗΝΑ
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013, 12:00
«Ακτινογραφώντας την ελληνική κρίση: Επειδή φως δεν βλέπουμε ακόμη ας ακούσουμε αυτούς που το είδαν σε άλλες χώρες».

Η πλατφόρμα Σκέψη για Δράση / Thought for Action θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την πρώτη διεθνή διαδραστική της συνάντηση την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24).
 
Στην συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν οι κεντρικοί ομιλητές του πρώτου συμποσίου της Σκέψη για Δράση/Thought for Action Ruth Richardson, Υπουργός Οικονομικών Ν.Ζηλανδίας∙ Gary Reid, Παγκόσμια Τράπεζα, ειδικός στις θεσμικές μεταρρυθμίσεις Παναγιώτης Καρκατσούλης, Διεθνές Βραβείο Αμερικανικής Ακαδημίας Διοικητικής Επιστήμης Έλενα Παναρίτη, Οικονομολόγος, ειδική στις δομικές αλλαγές.

Στο Συμπόσιο (4 Φεβρουαρίου 2013, Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων και διαδικτυακά στο www.thoughtforaction.org) οικονομολόγοι, ερευνητές και ειδικοί επιστήμονες,  «ακτινογραφούν» την ελληνική  και ευρωπαϊκή κρίση και προτείνουν μεθόδους αντιμετώπισης με βάση τις εμπειρίες τους από άλλες χώρες που βρέθηκαν σε αντίστοιχες, με την Ελλάδα, δυσμενείς καταστάσεις.

Η Σκέψη για Δράση/Thought for Action συστάθηκε με σκοπό να μεταφέρει τη διεθνή γνώση και εμπειρία απ’ ευθείας στους πολίτες, χωρίς μεσάζοντες! Προωθεί τον διάλογο για τις απαραίτητες Δομικές Αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη χώρα προκειμένου να ξεπεράσουμε ομαλά την κρίση.

Η Σκέψη για Δράση/Thought for Action είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις. Ερωτήματα στους ομιλητές μπορούν να υποβληθούν στο www.thoughtforaction.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια: