Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο Βασίλης Παπακωνταντίνου


στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ live
από το Σάββατο 5/1
 και  κάθε Σάββατο

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές αλλά και από τους πιο χαρισματικούς performers, με εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους.

Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, έρχεται από τις 5 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής live για να πυροδοτήσει τη σκέψη και να δώσει φωνή στις πιο βαθιές ανησυχίες μας.

Βασικός πυρήνας των εμφανίσεων του τα τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, και που χάρη στον δυναμισμό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια.

Δεν θα απουσιάσουν φυσικά και  τραγούδια του πρόσφατου album «Αφετηρία», όπου νέοι συνθέτες ανέλαβαν να δώσουν μελωδίες σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο internet για την ανάδειξη νέων δυνάμεων στο ελληνικό τραγούδι.

Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες μας,   ηλεκτρίζει τη διάθεση μας

Αντρέας Αποστόλου – πιάνο
Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά
Βαγγέλης Πατεράκης - μπάσο
Στέφανος Δημητρίου – ντράμς
Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα  / φωνητικά
Meri Brozi - βιολί / τραγούδι
Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων
Μίμης Βασιλείου – φωτιστής
Λυσιέν Κλίμης – τεχνικός σκηνής, ηχητικά
Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου

Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου
Οργάνωση Παραγωγής : Πατσέλας Ελισσαίος -
STRAY MUSIC

Ωρα προσέλευσης : 22:30

Διεύθυνση: Ελασιδών 6, Γκάζι (από Πειραιώς 116)

Τηλ. κρατήσεων 210-9014428, 210-3420842, 6978185871
΄
Είσοδος με ποτό 13 €
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: