ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ν & Σ Μπατσιούλας

Ιανουάριος 2012
| Εκδηλώσεις Βιβλιοπωλείου και Εκδόσεων
| Δευτέρα 16/1: «Ο Εξωτερικός Δανεισμός» του Τάσου Ηλιαδάκη
Οι εκδόσεις Ν & Σ Μπατσιούλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Εξωτερικός Δανεισμός» στη γένεση και εξέλιξη του Νέου Ελληνικού Κράτους , 1824-2009 του Τάσου Μηνά Ηλιαδάκη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
-    Κλαίρη Παχιαδάκη, πρόεδρος του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και  Ν. Ηρακλείου» 
-    Αγγέλα Δουλγεράκη, Δημοσιογράφος
-    Μαρία Κακουλάκη, Δημοσιογράφος
-    Πέτρος Ινιωτάκης, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου 
| Σάββατο 21/1: «Καλοκαίρι στην πόλη» της Έρικας Αγγέλικας Γαρμπή
Οι εκδόσεις Τετράγωνο και  το βιβλιοπωλείο Μπατσιούλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Έρικας Γαρμπή «Καλοκαίρι στην πόλη» το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 12 μ. μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Η παρουσίαση θα γίνει με δραματοποημένη αφήγηση στην οποία μπορούν να συμμετέχουν
και τα παιδιά. Στη συνέχεια θα ζωγραφίσουμε μαζί "σελίδες ημερολογίου".

| Πέμπτη 26/1: «Τα ευρώ του έρωτα» του Οδυσσέα Αλήτη
Οι εκδόσεις FUNLUMB και το βιβλιοπωλείο Μπατσιούλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Οδυσσέα Αλήτη «Τα ευρώ του έρωτα» στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Τώρα που έχουν γίνει όλα τριγύρω greece μαδιάμ, υπάρχει κάτι που μπορεί να τα κάνει - έστω και για λίγο – greece μειδιάμ!
O Οδυσσέας Αλήτης θα μας μιλήσει για το πρώτο και μοναδικό έμμετρο (και αμετροεπές) χρονικό της ελληνικής κρίσης.
Μαζί του ο Σκοτεινός (ελέω ΔΕΗ) Ιππότης, η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, ο Μπάμπης, ο ευρωτευμένος Πολωνός, η μετανοημένη Καραγκούνα, οι  μούτουαλ και η γιαγιά του ποιητή.

| Σάββατο 28/1: «Το μπλε τριαντάφυλλο» της Στέργιας Κάββαλου
Το ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΣΤΡΟ το κάστρο των ονείρων, και το βιβλιοπωλείο Μπατσιούλας  παρουσιάζουν το νέο παιδικό βιβλίο της Στέργιας Κάββαλου «ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ» σε εικονογράφηση Μαρίας Πετρούτσου.  «Το μπλε τριαντάφυλλο» δεύτερο χρώμα της σειράς τα χρώματα…αλλιώς συμβολίζει τη γνώση. Μια γνώση που δίνει δύναμη. Μια δύναμη ικανή να κάνει τους ανθρώπους να πάψουν να βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την υπόλοιπη πλάση. Το Σάββατο 28/1 στις 12:00 μ. μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.Βιβλιοπωλείο Ν & Σ Μπατσιούλας | Πανόρμου 83, 11524 Αθήνα - Τηλ: 210 3315186 – Fax: 210 3315134
                           
Σχόλια