Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Jazzical Ladies

Jazzical Ladies
A pocket musical by Handmade Stage Production
 Δυο θεατρίνες! Δύο σουμπρέτες, μοναδικές! Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, η Λούσα Μαρσέλλου και η Νάντια Μητρούδη, συνεργάζονται αρμονικά σε μια χειροποίητη μουσική παράσταση, απ’ αυτές που θέλουν μεράκι, φαντασία  και αυθεντικό χιούμορ για να σταθούν.
Με το πηγαίο ταλέντο και τον αυθορμητισμό των παλιών, καλών θεατρίνων, που με μια βαλίτσα στο χέρι και δυο σκηνικά, κάποτε όργωναν την Ελλάδα. Τα δυο κορίτσια ξεκινούν το ταξίδι τους από τις αρχές του 20ου αιώνα και φτάνουν μέχρι και σήμερα με τραγούδια που αγαπήθηκαν στο μουσικό θέατρο και τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο,  συνδυάζοντας τα με χιουμοριστικά και θεατρικά σκετς μιας άλλης αλλά και… μιας νέας εποχής!
Μια βραδιά με πολύ τραγούδι-που θα σας είναι αδύνατο να μείνετε αμέτοχοι- με στιγμές ανεξάντλητου αυτοσχεδιασμού και ανατρεπτικές εξελίξεις, θα σας παρασύρουν σ’ ένα τζαζ, σουίνγκ αλλά και ντίσκο δεύτερο μέρος, που θα σας απογειώσει!
Εμπιστευθείτε το βράδυ σας, στις «Jazzical Ladies», Λούσα Μαρσέλλου και Νάντια Μητρούδη και ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τον «παλιό καλό» αλλά και τον… «νέο καλό καιρό»!!!
Jazzical  Ladies με τις Λούσα Μαρσέλλου & Νάντια Μητρούδη
Πέμπτη  28 Μαρτίου στις 22:30 στο Mike’s Irish Bar
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών. . Κρατήσεις : 2107776797
 Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.
Jazzical  Band: οΤάσος Χαλκίδης – Πιάνο , η Αντιγόνη Σεφερλή – Βιολοντσέλο
‘Εκτακτη συμμετοχή : Νίκος Τουλιάτος – Κρουστά
Handmade Stage Production Company:
Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σία Κοσκινά
Ενορχηστρώσεις: Νίκη Χαρλαύτη
Απόδοση στίχων στα ελληνικά : Σία Κοσκινά, Νίκη Χαρλαύτη
Styling: Τόνια Μητρούδη
Κομμώσεις : Γιώργος Σακκάς κομμωτήριο Beautique
Φιλική συμμετοχή: Στράτος Λύκος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: