Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Blogoscars Party




Blogoscars Party
Σάββατο, 02/03/2013
@BIOS
22.30 μμ
Είσοδος Ελεύθερη
Το ΣΙΝΕΜΑg κάνει πάρτυ για τα Όσκαρ του ελληνικού blogging!
Το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, το www.cinemag.gr και τα Blogoscars γιορτάζουν την 3η χρονιά της πιο ανατρεπτικής ιντερνετικής διοργάνωσης.
Σας προσκαλούμε και φέτος σε ένα πάρτι βγαλμένο από το σινεμά! Το Σάββατο, 2 Μαρτίου, γιορτάζουμε το τέλος άλλης μιας πετυχημένης διοργάνωσης στο Bios (Πειραιώς 84), με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το Blogoscar Καλύτερης Ταινίας και την πρεμιέρα της νέας ταινίας μικρού μήκους από την ομάδα των #blogoscars!
Ο θεσμός, που φέτος είχε για τρίτη φορά την υποστήριξη του Περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ και του cinemag.gr,ξεκίνησε την ψηφοφορία στις 15/02 και ολοκληρώθηκε στις 23/02, με συμμετοχή περισσότερων από 100 δημοφιλών Ελλήνων cine-blogger.
Οι Έλληνες bloggers διαλέγουν τις αγαπημένες ταινίες της χρονιάς και μοιράζουν τα δικά τους κινηματογραφικά βραβεία, «διορθώνοντας» τις όσες αδικίες του «Θείου Όσκαρ»!
Στηρίζοντας ένθερμα αυτή την υπέροχη προσπάθεια που για τρίτη χρονιά συσπειρώνει τους κινηματογραφικά ανήσυχους blogger, σας προσκαλούμε στο κινηματογραφικό πάρτυ της χρονιάς.
Το Soundtrack της βραδιάς επιμελούνται η @elafini, Madeleine Theo, George TheBeast και άλλοι special guest DJs, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν κρασί με περιορισμένο αριθμό κουπονιών, για τον οποίο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πότε/ Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013
Πού/ @Bios: http://www.bios.gr/-210-3425335 /Πειραιώς 84, Αθήνα
Ώρα/ 22.30 μμ
Είσοδος/ Ελεύθερη

Όσοι πιστοί - σινεφίλ και μη - προσέλθετε!








Δεν υπάρχουν σχόλια: