Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Παρουσίαση Ωδείων.



Εκδόσεις Cambia
Παρουσίαση Ωδείων.
ΣΤΑΔΙΟΥ 24   ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012, 18:30
Οι Εκδόσεις Cambia και ο ΙΑΝΟS σε συνεργασία με Ωδεία από όλη την Αθήνα, παρουσιάζουν μία πρωτότυπη μαθητική συναυλία .

Είσοδος Ελεύθερη

Τα μουσικά σχήματα που συμμετέχουν, προβάλλουν τις δυνατότητες του εκάστοτε Ωδείου, βοηθώντας έτσι τους γονείς να επιλέξουν το ωδείο που ταιριάζει καλύτερα στα παιδιά τους αλλά και τα παιδιά να ακούσουν από συνομίλικούς τους μια ποικιλία μουσικών οργάνων.
Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με διευθυντές και καθηγητές ωδείων και να ενημερωθούν καλύτερα ώστε να οδηγηθούν σε μια όσο το δυνατόν πιο σωστή επιλογή για τα παιδιά τους.
Προσκαλούμε γονείς και παιδιά, να γνωρίσουν τα ωδεία της περιοχής τους. Τα μουσικά σχήματα που παρουσιάζονται χρησιμοποιούν τα βιβλία των εκδόσεων Cambia σαν οδηγό για να δημιουργήσουν κάτι καινούριο.
Σκοπός της παρουσίασης είναι η προβολή των ωδείων και οι μαθητές που παίρνουν μέρος είναι παιδιά που ξεχωρίζουν για το ταλέντο και τη μουσικότητά τους, όπως επίσης και για τη δεξιοτεχνία τους.
Έτσι, αν και η συναυλία είναι μαθητική, η ποιότητα και το επίπεδο της συναυλίας θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.


Στις 10/5 παρουσιάζουν την εργασία τους τα παρακάτω Ωδεία:
1. Ουράνιο Ωδείο: Θα παίξουν κομμάτια με δύο κιθάρες από το βιβλίο του Κώστα Μπραβάκη (Ξεκινώντας) και ένα μουσικό σχήμα θα παίξει και θα τραγουδήσει τραγούδια του Πάνου Μουζουράκη από τη συλλογή Πάνος Μουζουράκης   Ζακ Στεφάνου   Γιώργος Μυλωνάς, 12 τραγούδια για πιάνο, φωνή και κιθάρα.
2. Ωδείο Σύγχρονη Άποψη: Μουσικό σχήμα με πιάνο σαξόφωνο και φωνή, θα παίξει και θα τραγουδήσει τραγούδια από τη συλλογή του βιβλίου του Μάρκου Κούμαρη (Locomondo)
3. Μουσική Σχολή Έλλη Μπαλτοπούλου: 1 έργο από το βιβλίο Συναισθησία για πιάνο, 1 τραγούδι από τη συλλογή του Πάνου Μουζουράκη με πιάνο, φωνή.
4. Χαρά Καλατζίδου (ανεξάρτητη επαγγελματίας): 3 τραγούδια από τη συλλογή Πάνος Μουζουράκης   Ζακ Στεφάνου   Γιώργος Μυλωνάς, 12 τραγούδια για πιάνο, φωνή και κιθάρα.
5. Μουσικό Εργαστήρι Δίεση: Μουσικό σχήμα με τύμπανα, μπάσο, ηλ. Κιθάρα και φωνή θα παίξουν Locomondo, Δεληβοριά, Μουζουράκη, Melisses
6. Ωδείο Αργυρουπόλεως: 2 έργα από το βιβλίο Συναισθησία της Ρενέ Νικολάου, για πιάνο και βιολί.





Δεν υπάρχουν σχόλια: