Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Μαγείρεψέ το και πρόσφερέ το!» Διαγωνισμός μαγειρικής σε συνεργασία με το «Μπορούμε»





Κάτι μαγειρεύεται στο Δ.Ε.Π.Ε.!

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) μαγειρεύει, επιβραβεύει και προσφέρει μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Μπορούμε»!

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, στις 19.00 επίδοξοι μάγειρες και μαγείρισσες καλούνται να φέρουν οποιοδήποτε φαγητό μαγειρεύουν καλύτερα (κατσαρόλας, φούρνου, ψητό, ατμού, τηγανιτό) στον πολυδραστικό χώρο-εφαλτήριο του Δ.Ε.Π.Ε. «Πασάγιο 8» (Θεραπειών 8, Κολωνός), να αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή μας και το καλύτερο να βραβευτεί με ένα ξεχωριστό δώρο!

Ο διαγωνισμός μας θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς τα φαγητά όλων των διαγωνιζομένων θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη μέσω του «Μπορούμε» (www.boroume.gr), το οποίο καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή, περάστε ένα όμορφο απόγευμα και υποστηρίξτε με την παρουσία σας τη δράση αυτή που θα έχει και αίσια κατάληξη!

Όροι διαγωνισμού:
1.                               Συμμετέχει οποιοσδήποτε επιθυμεί ανεξαρτήτως ηλικίας.
2.                               Οι ανήλικοι υποψήφιοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από ένα κηδεμόνα την ημέρα του διαγωνισμού.
3.                               Ο κάθε υποψήφιος συμμετέχει με ένα μόνο φαγητό της επιλογής του –κατσαρόλας, φούρνου, ψητό, τηγανιτό.
4.                               Ο κάθε υποψήφιος φέρνει το μίνιμουμ δύο (2) κανονικές μερίδες συσκευασμένες σε τάπερ ή αλουμινένια σκεύη μιας χρήσης, τα οποία δε θα επιστραφούν.
5.                               Το δώρο θα δοθεί επιτόπου στη νικήτρια/νικητή.
6.                               Το κόστος συμμετοχής ανά υποψήφιο είναι δέκα (10) ευρώ.
7.                               Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρευρεθούν στο χώρο «Πασάγιο 8», Θεραπειών 8 Κολωνός, μισή ώρα νωρίτερα τουλάχιστον.
8.                               Δηλώσεις συμμετοχής έως: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 5150050 ή στο e-mail:dephellas@yahoo.gr ή κάντε κλικ εδώ.



Με τη συνεργασία



 ------------------------------------------------------------------------------


Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους Έλληνες πολίτες μέσα από ένα ευρύ φάσμα ποικιλόμορφων δράσεων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε κάθε επίπεδο.

Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, που κατανοούν ότι μέσα από την προσωπική δράση επέρχεται και η συλλογική.

Με στόχο την ενημέρωση και την κατάρτιση που αποτελεί αφορμή για δράση, σε καλούμε να πάρεις θέση και να συμβάλλεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

Είμαστε εδώ να σε ακούσουμε και να δράσουμε μαζί!


«Πασάγιο 8»*

Ο πολυδραστικός χώρος «Πασάγιο 8» αποτελεί το εφαλτήριο της σκέψης και της δράσης του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Ελλάδας.

Στο «Πασάγιο 8» οι τέχνες, οι κοινωνικές ευαισθησίες, η επιμόρφωση και ό,τι ενώνει και ενεργοποιεί τον άνθρωπο συναντιούνται σε ένα χώρο, στον οποίο σε καλούμε για να τον κάνεις δικό σου.

Μέσα από τη δική σου δράση θα πάρει πνοή και θα αποτελέσει τη βάση για θέατρο, μουσική, εικαστικά, χορό, ποίηση αλλά και σεμινάρια, bazaars, παρουσιάσεις, κοινωνικές ενέργειες προσφοράς και εθελοντισμού και οποιαδήποτε άλλη δράση βάζει σε «κίνηση» τους πολίτες, εμάς.

Περιμένουμε τις ιδέες σου, τη δική σου ενεργή συμμετοχή και δράση για ό,τι μπορείς να φανταστείς και έως τώρα δεν ήξερες που και πώς να υλοποιήσεις.


*Πασάγιο το πέρασμα, η διάβαση στη γλώσσα των σιδηροδρόμων. Η διάβαση Πασάγιο 8 βρίσκεται στον Κολωνό (150 μ. από το Μετρό Αττική), στο χαρακτηριστικό σημείο όπου συναντιόταν με τη γραμμή 8 του Τραμ ως τα τέλη του 1960.
Ο πολυδραστικός χώρος «Πασάγιο 8» βρίσκεται δίπλα στο κομβικό αυτό χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής, επί της οδού Θεραπειών 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια: