Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

“Ένα Πιάνο – Μια Φωνή”

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από τις πολυσυζητημένες χειμερινές εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παίρνει τους δρόμους του καλοκαιριού και αποδεικνύει μια και καλή, για ποιο λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.


Με σταθερούς συνοδοιπόρους το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή επιβεβαιώνει όσους μιλούν για μια νέα ουσιαστική πρόταση στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου η Νατάσσα Μποφίλιου, με τη συνοδεία του Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο, εμφανίζεται στη μουσική σκηνή “ΑΣΤΡΑΙΟΣ” στο Κάστρο Κεφαλλονιάς.
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες στο τηλ: 26710 69152

Κι αν η επικοινωνιακή πλευρά της Νατάσσας Μποφίλιου έχει αφήσει το στίγμα της συνοδευόμενη από μια ολοκληρωμένη μπάντα, η πραγματική αισθαντική ερμηνεία της αναδεικνύεται ολοκληρωτικά στην απλότητα της συνοδείας ενός πιάνου.

Σ’ αυτές τις συλλεκτικές, κατανυκτικές βραδιές, η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συνοδεία του Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο, υπόσχεται μια μαγική ατμόσφαιρα απόλυτης ευαισθησίας και μελωδικότητας. Τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις Εκατό μικρές ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, συναντούν τα τραγούδια από το νέο τους δίσκο με τίτλο Εισιτήρια Διπλά που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, σε ένα ανανεωμένο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής προσωπικής ερμηνείας.

Αυτό το καλοκαίρι αν σας δωθεί η ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία, ουσιαστικής απλότητας, μη τη χάσετε.

Ερμηνεία: Νατάσσα Μποφίλιου
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: