Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ




Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , η «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων και ο Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ9,84,  διεξάγουν μουσικό διαγωνισμό,  ο οποίος  θα πραγματοποιηθεί  από τις 21 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του ΑΘΗΝΑ9,84 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων  (Πειραιώς 100,  Γκάζι) .
Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν μέρος  στις  εξής κατηγορίες: ΠΙΑΝΟ, ΚΙΘΑΡΑ, ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ, ΒΙΟΛΙ, ΤΡΟΜΠΕΤΑ, ΛΥΡΙΚΟ  τραγούδι και ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ έως και 5 άτομα. Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από δυο μέρη: προκριματικούς, όπου θα καλούνται να επιλέξουν και να εκτελέσουν ένα επιβεβλημένο μουσικό κομμάτι και  τελικούς,  στους  οποίους  θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν ένα επιβεβλημένο και ένα κλασσικό μουσικό έργο που οι ίδιοι επιθυμούν, διάρκειας έως και 18΄.
Σε όλα τα όργανα, θα υπάρχουν 2 κατηγορίες υποψηφίων: α) έως 16 ετών και β) από 16 ετών και άνω.
Στο λυρικό τραγούδι μία κατηγορία, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Οι διαγωνιζόμενοι  θα αξιολογούνται  από επιτροπές  και  οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν βραβεία καθώς και το μετάλλιο του Ομίλου για την UNESCO ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΓΟΥ και ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και για τις προϋποθέσεις συμμετοχής  θα είναι αναρτημένες στο  site του ομίλου www.unesco-tlee.org/ , στο site της «Τεχνόπολις» www.technopolis-athens.com και στο facebook «Club for UNESCO of Art Literature and Sciences of Greece».   Τα πρώτα βραβεία θα εντάσσονται στα πειραματικά προγράμματα ανάδειξης καλλιτεχνών της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» και του Δήμου Αθηναίων που αφορούν σε προβολή, συμμετοχές σε Φεστιβάλ και Διεθνείς συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: