Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έναρξη εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας από την Ο.ΔΙ.Κ

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα λάβει χώρα από την ερχόμενη Παρασκευή 06.07.2012 και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όπου η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με τη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας και το ΕΚΑΒ, θα ξεκινήσει τις εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.


Έτσι λοιπόν για το υπόλοιπο του καλοκαιριού έμπειροι εθελοντές-διασώστες της Ομάδας μας, θα στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας κάθε Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή, παρέχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη στο δύσκολο έργο που επιτελείται όλο το καλοκαίρι και με τις σοβαρές ελείψεις που σημειώνονται σε προσωπικό και υλικά.


Η διοίκηση της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για βοήθεια από το  Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας θέλοντας από την πλευρά μας να βοηθήσουμε να αντιμετωπιστούν πιο άμεσα τα περιστατικά που φτάνουν καθημερινά αλλά και να στηρίξουμε το υπάρχον προσωπικό καθώς όσο φτάνουμε στο μέσο του καλοκαιριού ο κόσμος στη Χαλκιδική είναι περισσότερος με αποτέλεσμα τα περιστατικά να αυξάνονται δραματικά.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας που θα φιλοξενεί τους εθελοντές μας αλλά και να επισημάνουμε ότι τα άτομα που θα στελεχώνουν τις βάρδιες θα πηγαίνουν αφιλοκερδώς και με δικά τους έξοδα μετακίνησης, έχοντας ώς πρωταρχικό τους σκοπό τη παροχή βοήθειας προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας αλλά και σαν αμοιβή την ηθική ικανοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κόσμο.


Επίσης από τη Κυριακή 1 Ιουλίου ενεργοποιήθηκε η Βάση Ετοιμότητας που έχει δημιουργήσει από πέρυσι η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων στη Καλλιθέα, θέτοντας έτσι σε ετοιμότητα και τα μέλη της από το 1ο πόδι της Χαλκιδικής για να συνδράμουν οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί...


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στα στοιχεία επικοινωνίας που υπάρχουν στο Website..


Ανατρέξτε απευθείας στο σχετικό άρθρο στο



-- 
   
ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ
Κονδυλάκη 13, Περιοχή Π.Συνδίκα,Τ.Κ. 542 48
T: 2314 00 95 85 & 6945 413954
 Ιστοσελίδα:  www.odik.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: