Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

CINE ΨΥΧΙΚΟ CLASSIQUE



Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Για άλλη μια χρονιά, το Cine Ψυχικό Classique προβάλλει στην οθόνη του τις πιο ωραίες καλοκαιρινές βραδιές μας!

Ο γνωστός θερινός κινηματογράφος του Ψυχικού, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του προσφέροντας εξτρά παροχές στους φίλους του, που το έχουν αναδείξει ως έναν από τους καλύτερους θερινούς της πόλης.

Για το φετινό καλοκαίρι έχει προγραμματίσει μια σειρά από πρώτες κινηματογραφικές προβολές που θα μας χαρίσουν γέλιο και συγκίνηση αλλά δεν μένει μόνο σ’αυτό.

Προσφέρει μοναδικές αναβαθμισμένες παροχές στους θεατές του, όπως ο ιδιαίτερος prive χώρος στην ταράτσα, ιδανικός για μεγάλες συντροφιές που θέλουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία σε συνθήκες σαλονιού, έχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους στον δικό τους αποκλειστικά χώρο.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί για άλλη μια φορά στο bar που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από φαγητό και ποτά, καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Από φέτος λειτουργεί και το café του Cine Ψυχικό Classique όχι μόνο τις βραδυνές ώρες αλλά και τις πρωινές, αποτελώντας ένα ελκυστικό meeting point για καφέ στο δροσερό καταπράσινο κήπο του, με δωρεάν παροχή internet. Μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για break στο κέντρο της πολυσύχναστης αγοράς του Ψυχικού.

Παράλληλα προγραμματίζονται μια σειρά από εκδηλώσεις που αποτελούν πραγματική πρόταση: Μικρές μουσικές live εμφανίσεις κλασικής και jazz μουσικής, προτάσεις οινογευσίας και μερικές ακόμα εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν σύντομα!

Οσο για το parking, υπάρχει ακριβώς δίπλα χώρος στάθμευσης στη φιλική τιμή των 3€ για όσους επιδείξουν το εισιτήριο τους.

Το Cine Ψυχικό Classique τέλος, διαθέτει 0,70€ από το κάθε εισιτήριο στα Παιδικά Χωριά S.O.S, θέλοντας να συμβάλει με τον τρόπο του στην ευτυχία των παιδιών.  
Σινέ Ψυχικό Classique
Λ. Κηφισίας 290 & Ν. Παρίτση 2 (Φάρος Ψυχικού)  Τηλ: 210 6777330-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: