Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«3 LA LOUNA KAI 2 XO! REVOUN?»


ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:30
ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ



Ο Κρατερός Κατσούλης και ο Γεράσιμος Γενατάς (οι “2 Xo! Revoun?”) και οι Ιφιγένεια Αλυσανδράτου, Άντεια Ολυμπίου και Άννα Φιλιππάκη (οι “3 La Louna”) κάθε Πέμπτη στις 22:30 στο ENZZO DE CUBA υπόσχονται χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος να σας κάνουν να τραγουδήσετε και να χορέψετε τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες πασπαλισμένες με πολύ γέλιο, κέφι, τρέλα και στιγμές επικαιρότητας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας...!!!

Μία νέα οπτικοακουστική εμπειρία έρχεται στην καλοκαιρινή Αθήνα για να σας κάνει να ξεχάσετε ότι χρειάζεται και να θυμηθείτε αυτά που πρέπει!!!!

Ο μαέστρος Κωνσταντίνος Παγιάτης και η ορχήστρα κάνουν ότι μπορούν για να τους συμμαζέψουν, αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι 3 La Louna και 2 Xo! Revoun? φαίνονται ανυποχώρητοι στις απόψεις τους και υπογράφουν σύμβαση ολοκληρωτικής διασκέδασης, την οποία και δεν διαπραγματεύονται. 

Οι 3 la Louna και 2 Xo! Revoun? έρχονται κάθε Πέμπτη να σας συναρπάσουν διακριτικά στο χώρο τους, στο Enzzo De Cuba για όσο αντέξουν!!!

Σας περιμένουν....


Συντελεστές:
ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΑΤΑΣ (παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν, αυτοϋπονομεύονται)   
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ  ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ- ΑΝΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ- ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ (παίζουν, τραγουδούν, αντέχουν τους  άνωθι)



ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : Πέμπτη στις 22:30 (οι παραστάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει)
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Γενική είσοδος + 1 ποτό: 10 ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 3 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: