Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΥΠ. ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

 http://smykoa.blogspot.gr/

Ο «Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών» ιδρύθηκε επίσημα το 1965 με σκοπό "τη μελέτη, την υποστήριξη, την διαφύλαξη και προαγωγή των οικονομικών, ασφαλιστικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και την ανάπτυξη της αλληλοβοηθείας μεταξύ αυτών" (Καταστατικό, άρθρο 3).

Ο Σύλλογος αγκαλιάζει όλα τα μέλη της ορχήστρας.

Στην πορεία της πολύχρονης ζωής του ο Σ.Μ.Υ.Κ.Ο.Α., εκτός των συνδικαλιστικών του αγώνων με στόχο την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας και της ποιότητας του καλλιτεχνικού επιπέδου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ανέπτυξε και ποικίλη δραστηριότητα ως εξωεπαγγελματική κοινωνική και καλλιτεχνική προσφορά, όπως διοργάνωση φιλανθρωπικών και εκπαιδευτικών συναυλιών, ηχογράφηση δίσκου βινυλίου προς ενίσχυση των συλλογικών στόχων (με σολίστ τον Λεωνίδα Καβάκο και μαέστρο τον Βύρωνα Φιδετζή), τιμητικές εκδηλώσεις για τους μουσικούς και διοικητικούς συνταξιούχους της Κ.Ο.Α., για τον Οδυσσέα Δημητριάδη κλπ, κοινωνικές εκδηλώσεις για τα μέλη του και όχι μόνο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα επικοινωνίας και προώθησης του έργου της ορχήστρας.

Ο Σ.Μ.Υ.Κ.Ο.Α. βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία και συνεργασία και με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς των διαφόρων ορχηστρών, μουσικών συνόλων, ωδείων, τον Π.Μ.Σ. την Π.Ο.Ε.ΥΠ.ΠΟ.Τ. κλπ. ώστε από κοινού να αγωνίζονται για ένα καλύτερο παρόν και ένα ακόμη καλύτερο μέλλον των μουσικών πραγμάτων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: