Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σεμινάριο για νέους συγγραφείς

Σεμινάριο για νέους συγγραφείς
Με τον κριτικό λογοτεχνίας και συγγραφέα Κωνσταντίνο Μπούρα

Παρασκευή 14 – Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ώρα: 18:00
Βιβλιοπωλείο Ν. & Σ. Μπατσιούλας
Πανόρμου 83, Αθήνα (στάση μετρό Πανόρμου)
Είσοδος ελεύθερη!
Το μυστικό της συγγραφής είναι η διαγραφή, το σκίσιμο και το ξαναγράψιμο. Επίσης απαραίτητες συνθήκες είναι η επικοινωνία με τους ομοίους μας, η μαθητεία δίπλα σε εκείνους που αγωνίζονται ήδη στο λογοτεχνικό πεδίο, η αφομοίωση τεχνικών και δομών, αλλά και η αποτίναξη όλων των προτύπων για να δημιουργήσουμε το δικό μας έργο, ανακαλύπτοντας το δικό μας ύφος.
Οι εκδόσεις Ν. &. Σ. Μπατσιούλας ξεκινούν κύκλο σεμιναρίων δημιουργικής γραφής με τον κριτικό λογοτεχνίας και συγγραφέα Κωνσταντίνο Μπούρα, στο χώρο του βιβλιοπωλείου, Πανόρμου 83 (στάση μετρό Πανόρμου). Το πρώτο διήμερο μαθημάτων (Παρασκευή 14/12 και Σάββατο 15/12) θα είναι ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Ελάτε να γνωριστούμε, να διαβάσουμε κείμενα και να επιχειρήσουμε μαζί μια πρώτη μύηση στην περιπέτεια της συγγραφής. Ελάτε να παρουσιάσετε το έργο σας, να ζητήσετε τη γνώμη επαγγελματιών του χώρου για τα γραπτά σας, και να θέσουμε όλοι μαζί τα θεμέλια ενός τρίμηνου εργαστηρίου γραφής, προκειμένου να βρείτε το δρόμο προς το τυπογραφείο και ν’ αποφύγετε τους πάσης φύσεως Λαιστρυγόνες ή Κύκλωπες.
Περισσότερες πληροφορίες για τον εισηγητή και το έργο του στο www.konstantinosbouras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: