Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Project Ψ* - Pop up Event


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 5-12 μμ
&
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 12-12 μμ


Ένα διαφορετικό εορταστικό διήμερο εκτός των στενών ορίων του κέντρου!
Η ιδέα: Τις περισσότερες φορές η «Τέχνη», οι χώροι «πολιτισμού» και οι ανάλογες δράσεις συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης. Σε μια προσπάθεια «αποκέντρωσης της ψυχαγωγίας», σπάμε αυτόν τον κανόνα και εγκαινιάζουμε μια σειρά από pop up events σε ελεύθερους επαγγελματικούς χώρους μέσα στον αστικό ιστό, αλλάεκτός του κέντρου της Αθήνας. Στόχος μας είναι η ενίσχυση και η εξάπλωση πολιτιστικών δράσεων, συστήνοντας τις νέες τάσεις καθώς και καινοτόμα προτζεκτ στις τοπικές πρωτοβουλίες.

Το πρώτο pop up event θα πραγματοποιηθεί στο 340 της Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού* και θα είναι ένα ζωντανό πάζλ από δημιουργικές ομάδες, εικαστικούς, πολιτιστικούς οργανισμούς, video artists, γαστρονομικές κολλεκτίβες, fashion & accessories designers και μουσικούς.

Στους 3 χώρους του Project Ψ* θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα happenings, εργαστήρια,  προβολές animation,live radio broadcastingbazaar ρούχων και αξεσουάρ, dj setsinstallationsbook crossinghomemade food market, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς κερδίζοντας πρωτότυπα εορταστικά δώρα.
Ακόμα σε συνεργασία με την πρωτοβουλία We care του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη, θα φιλοξενείται στο χώρο του Ψ* φιλανθρωπική δράση με σκοπό τη συλλογή ρούχων, παιχνιδιών και χρημάτων για την κάλυψη αναγκών παιδικού ιδρύματος.

Συμμετέχουν: Ελένη Ψυχούλη, Akira Mushi, Πάστα Φλώρα, Nalyssa Green, Γρηγορία Βρυττιά, DrinkworkscocktailsPepper  96.6, Athens video art festivalOrilaathens'agora, Κώστας Θεοχάρης, Νίκος Ράκκας,Guerilla bakery, ελcultureAnamateur & TamuzTupperville, Νηστικό Αρκούδι, Ανταλλακτική βιβλιοθήκη της Στέγης Γραμμάτων &Τεχνών, We careShoot_itNostra Lato κ.α

Ένα πλούσιο, πολιτιστικό διήμερο - μια χαρούμενη νότα έξω από το κέντρο της πόλης!
Ελάτε να προμηθευτείτε τα πιο ευφάνταστα δώρα από το food & accessories market και να απολαύσετε μαζί μας ένα μοναδικό event γεμάτο μουσική, γεύσεις και καλή διάθεση.

Project Ψ* - Pop up Event
Κηφισίας 340, Ψυχικό  (Μετά τον Φάρο Ψυχικού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: