Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

A free entrance festival @ Βυρσοδεψείο


Σάββατο 17 Μαρτίου στις 21:30

Η μουσική έρχεται να παρκάρει ελεύθερα στο Βυρσοδεψείο!
Ένας από τους πιο εκρηκτικούς και ενδιαφέροντες μουσικούς συνδυασμούς επί σκηνής τo Σάββατο 17 Μαρτίου στο Βυρσοδεψείο. Lost Bodies, The Boy, Putsum, Egg Hell, Flesh United, Syndrome94, Cube, Voltnoi και Dj Dead Gum. Εννέα ονόματα της underground μουσικής σκηνής έρχονται μαρσάροντας garage, indie, post avant gard, post rock και dance ήχους!
Σε μία εποχή "εθνικών σωτήρων" και "γερμανικής" προπαγάνδας ο performer PUTSUM καταπιάνεται με ένα πρωτότυπο θέμα για την Black Metal μουσική σκηνή, την ιστορία του Βλάχου πρίγκιπα Vlad Tepes Dracula, εθνικού ήρωα της Ρουμανίας και θύμα προπαγάνδας (Σαξόνων εμπόρων που τον παρουσίαζαν ως αιμοδιψή δαίμονα).
Ο PUTSUM  προσπαθεί με μία συναυλία του να αποκαταστήσει τη φήμη του δύστυχου μονάρχη που αντίθετα με τα λεγόμενα των εμπόρων ήταν φανατικός χορτοφάγος.
Οι Lost Bodies σήμερα είναι οι Αντώνης, Θάνος, Γιώργος, Βασίλης, Παύλος, Κωσταντής και Θάλεια, που δίνουν όλη την αγάπη τους για να δώσουν σώμα και παρουσία στα ποιο τρελά και δυναμικά live performance της Ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής.
Ο The Boy, ξεκίνησε γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο στο συγκρότημα f(a39) από το 1997 έως το 2003. Συνεργάζεται ως τραγουδιστής στο σχήμα του Felizol και ως πιανίστας στο σχήμα του Lolek. Αυτά τα χρόνια έχει κάνει περισσότερες απο 200 εμφανίσεις σε θέατρα και συναυλίες. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ όπως Synch, Rockwave, Schoolwave, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.
Τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφορεί το τελευταίο του άλμπουμ, «Ηλιοθεραπεία».
†FLESH UNITED† και Syndrome94
Οι Flesh United είναι ένα πλάσμα που δημιουργήθηκε από τον Hawk Haven (πρώην τραγουδιστή των Phoenix Catscratch) και τον Unhuman (Syndrome94). Ο Unhuman έδωσε το σώμα. Ο Hawk Haven έδωσε το αίμα. Μαζί έδωσαν την πνοή και πέτυχαν μία αναγέννηση. Αναγέννηση στο σύστημα σκέψεων, στο σύστημα της ηθικής που βασίζεται στις συναισθηματικές αξίες οι οποίες είναι μια ψευδαίσθηση, μια εντελώς χυδαία αντίληψη που έχει ήχο το κενό και την αλήθεια. Ο ήχος τους κινείται στα πλαίσια του Minimal Mutated  Synth Punk, crimewave, noise, queercore.
Ακόμα μαζί μας οι Egg Hell, Cube, και Dj Sets VoltNoi &  Dj Dead Gum με μουσική garage, εναλλακτικής indie και dance μουσικής!
 

Info:
Βυρσοδεψείο, Ορφέως 174, Βοτανικός, Τηλ: 210 3453203
Σάββατο 17 Μαρτίου, Open Doors: 21:30
Είσοδος Ελεύθερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: