Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«Ένας λόγος παραπάνω» με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη

Η ενότητα συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά, συνεχίζεται αυτή την Κυριακή 4 Μαρτίου, στο Loft του Gazarte, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

O καλεσμένος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης, καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Εθνικού συμβουλίου Παιδείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Μια πρόσκληση-πρόκληση κι ένας λόγος παραπάνω να διακόψουμε την παθητικότητα και την ανία της καθημερινότητας, Κυριακή απόγευμα στις 18:30 μ.μ.

«Ένας λόγος παραπάνω» είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά. Μια συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε.

Στο τέλος της συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.
In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: