Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

2o Low Budget Festival

Το 2ο Low Budget Festival είναι γεγονός και αφού μας ξάφνιασε, ευχάριστα, πέρυσι στην παρθενική του εμφάνιση, φέτος θα μας ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο!!!
Με τίτλο άκρως αντιπροσωπευτικό για την εποχή που διανύουμε, με χαμηλό προϋπολογισμό αλλά με πλούσιο υλικό, 10 νέες θεατρικές παραγωγές με τους συντελεστές τους, μας παρουσιάζουν τη δουλεία τους- στον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης σε διοργάνωση της πολιτιστικής ιστοσελίδας ToSpirto.net-αποδεικνύοντας μας πως το ταλέντο και το μεράκι αρκούν για μία καλή θεατρική παράσταση!
Το φεστιβάλ "ανοίγει" με την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη "Η Σάντρα στο φως". Τη σκυτάλη παίρνει η παράσταση του Μάξιμου Μουμούρη με τίτλο "Dig". Ακολουθούν εξίσου μοναδικές παραστάσεις, ενώ η αυλαία του φεστιβάλ θα πέσει με την παράσταση του Στάθη Γραφανάκη " Ο εχθρός του Λαού- Μία Εθνική Ενδοσκόπηση", βασισμένη στο έργο του Ερρίκου Ίψεν "'Ενας εχθρός του Λαού".
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προπώληση των εισιτηρίων και το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων θα βρείτε στο site του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης: mcf.gr
Διάρκεια: από 21 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: