Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ MASTERCLASS ΛΥΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ




ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΦΩΝΟ ΖΑΝΕΤ ΠΗΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ


Μία εβδομάδα δωρεάν μαθήματα Λυρικού Τραγουδιού σε επιλεγμένους νέους καλλιτέχνες, απόφοιτους και τελειόφοιτους Ωδείων, προσφέρουν το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ και η διεθνούς φήμης υψίφωνος κυρία ΖΑΝΕΤ ΠΗΛΟΥ.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από 7 έως 11 Ιανουαρίου 2013 στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το σεμινάριο θα κορυφωθεί με μία συναυλία των σπουδαστών, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 18:00.

Η είσοδος στα μαθήματα και στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής: 30 Νοεμβρίου 2012. Πληροφορίες στον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής, που προσφέρει την οργανωτική στήριξη www.sfm.gr.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ
MASTERCLASS ΛΥΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΦΩΝΟ ΖΑΝΕΤ ΠΗΛΟΥ
7 – 12 Ιανουαρίου 2013


Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ και η διεθνούς φήμης υψίφωνος κυρία ΖΑΝΕΤ ΠΗΛΟΥ προσφέρουν για δεύτερη χρονιά εφέτος μία εβδομάδα δωρεάν μαθήματα Λυρικού Τραγουδιού σε επιλεγμένους νέους καλλιτέχνες, απόφοιτους και τελειόφοιτους Ωδείων.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν την εβδομάδα 7 με 11 Ιανουαρίου 2013, ώρες 11:00 - 15:00 στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα διδαχθεί ιταλικό και γαλλικό ρεπερτόριο και Μότσαρτ. Το σεμινάριο θα κορυφωθεί με μία συναυλία των σπουδαστών, που θα δοθεί στην ίδια αίθουσα, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 18:00.

Η είσοδος στα μαθήματα και στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το MASTERCLASS απευθύνεται σε νέους λυρικούς καλλιτέχνες, που έχουν Δίπλωμα Μονωδίας ή βρίσκονται στην τάξη του Διπλώματος. Οι σπουδαστές θα πρέπει να έχουν μελετήσει καλά 3 έργα επιλογής τους από το ρεπερτόριο που θα διδαχθεί, δηλαδή: ιταλική και γαλλική όπερα, Μότσαρτ, γαλλικό τραγούδι.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη Αίτηση Συμμετοχής στη Γραμματεία του Σωματείου, το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, στο mcallas@megaron.gr ή στο fax 210 72 82 623. Για όποια άλλη διευκρίνιση, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210 72 82 566 (10:00 - 15:00).

Οι υποψήφιοι ενδέχεται να κληθούν σε ακρόαση εντός του Δεκεμβρίου. Τόσο για την ακρόαση όσο και για την αποδοχή τους ή μη στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν εγκαίρως από τη Γραμματεία.

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ που προσφέρει την οργανωτική υποστήριξη www.sfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: