Μαγικές Βραδιές στο φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές 2012» του Δήμου Νέας Σμύρνης


                           30/08 έως 30/09 -2012 Άλσος Νέας Σμύρνης
  Μαγικές βραδιές προσφέρονται το Σεπτέμβριο στο Άλσος της Νέας Σμύρνης μέσα από το πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα των Ιωνικών Γιορτών 2012, που στην 12ετη πορεία του έχει καθιερωθεί σε ένα από τα πιο καταξιωμένα φεστιβάλ του λεκανοπεδίου της Αττικής, κατακτώντας μία σημαντική θέση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας. 
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει το φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών για 12η χρονιά που φέτος συμπίπτει με την επέτειο των 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μνήμης (ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ, συναυλίες , εκθέσεις).
Οι Ιωνικές Γιορτές 2012 είναι ένα φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού, του Δήμου Νέας Σμύρνης, που θα φιλοξενήσει  τις καλύτερες παραστάσεις και συναυλίες με κορυφαίους δημιουργούς του ελληνικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του από τις 30/08/2012 έως και τις 30/09/2012  στο Άλσος του Δήμου Νέας Σμύρνης. Όπως κάθε χρόνο η είσοδος σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν και ελάχιστες μόνο θα έχουν συμβολική είσοδο, η οποία θα διατεθεί σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί  παιδικές και νεανικές εκδηλώσεις (θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: οι εφημερίδες, Ελεύθερος Τύπος, Τύπος της Κυριακής, City Press, Free Sunday, το Μακεδονικό και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων www.amna.gr,  o ραδιοφωνικός σταθμός  Galaxy 92 FM, και οι ιστοσελίδες www.culturenow.gr www.monopoli.gr και www.forfree.gr.
Είσοδος: Εισιτήριο από 5 με 10 ευρώ € (όπου υπάρχει ένδειξη) τα εισιτήρια θα διατίθενται μια (1) ημέρα πριν από κάθε εκδήλωση καθώς και την ίδια ημέρα της εκδήλωσης (Ώρες λειτουργίας 20:30 με 21:00 - 22:30 με 23:00). Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του δήμου .
Είσοδο στο Θέατρο του άλσους της Νέας Σμύρνης από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Πολιτιστικός Οργανισμός : 2109310408 www.neasmyrni.gr


Σχόλια