Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η Βιολογία Της Πεποίθησης - Brus Lipton Ph.D


Γιατροί: τα Κορόιδα των Φαρμακοβιομηχανιών
Αλλά όσο κι αν θαυμάζω την αρχαία σοφία της ανατολικής ιατρικής, δεν θέλω να κατακρημνίσω τους δυτικούς γιατρούς που συνταγογραφούν τεράστιες ποσότητες φαρμάκων, τα οποία συμβάλλουν στη θνησιμότητα του επαγγέλματος της υγείας.
Οι γιατροί έχουν μπροστά τους ένα πνευματικό γκρεμό και πίσω τους ένα εταιρικό ρέμα.
Είναι απλά πιόνια στο τεράστιο ιατρικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Οι θεραπευτικές τους ικανότητες περιορίζονται από μια αρχαϊκή ιατρική εκπαίδευση, βασισμένη πάνω σε ένα νευτώνειο σύμπαν φτιαγμένο μόνο από ύλη. Δυστυχώς, αυτή η φιλοσοφία ξεπεράστηκε πριν από 75 χρόνια, όταν οι φυσικοί υιοθέτησαν επίσημα την κβαντική μηχανική και αναγνώρισαν ότι το σύμπαν είναι ουσιαστικά φτιαγμένο από ενέργεια.
Μετά από τις σπουδές τους, αυτοί οι ίδιοι γιατροί για να εξασφαλίζουν τη συνεχή τους εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τα νέα φαρμακευτικά προϊόντα, εξαρτώνται από τους ιατρικούς επισκέπτες, τους «πλασιέδες» των εταιριών της βιομηχανίας υγείας. Στην ουσία, αυτοί οι μη επαγγελματίες, των οποίων ο πρωταρχικός στόχος είναι να πουλούν προϊόντα, παρέχουν στους γιατρούς «πληροφορίες» για την αποιελεσματικότητα των νέων φαρμάκων. Οι φαρμακευτικές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν αυτή την «εκπαίδευση», προκειμένου να πείσουν τους γιατρούς να «προωθήσουν» τα προϊόντα τους. Είναι προφανές ότι οι τεράστιες ποσότητες φαρμάκων που συνταγογραφούνται στις ΗΠΑ αθετούν τον όρκο του Ιπποκράτη που έχουν πάρει όλοι οι γιατροί, δηλαδή «Να θεραπεύω τους πάσχοντες (….) χωρίς ποτέ, εκουσίως, να τους βλάψω…». Έχουμε προγραμματιστεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες να γίνουμε ένα έθνος από πρεζάκια που καταπίνουν φάρμακα με συνταγή γιατρού, με τραγικά αποτελέσματα. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ενσωματώσουμε τις ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής στη βιοϊατρική, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα νέο, πιο ασφαλές σύστημα ιατρικής που θα είναι συντονισμένο με τους νόμους της Φύσης.



Bruce H. Lipton
Ο Bruce H. Lipton, Ph.D, είναι πρωτοπόρος της νέας βιολογίας, «πατέρας» της επιγενετικής και διεθνώς αναγνωρισμένος ηγέτης στη γεφύρωση της επιστήμης με την πνευματικότητα. Με σπουδές στην κυτταρική βιολογία, ο Bruce ανήκε στο ακαδημαϊκό προσωπικό της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Γουϊσκόνσιν, ενώ αργότερα εκπόνησε επαναστατική έρευνα στο πεδίο των βλαστοκυττάρων για το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Είναι ο συγγραφέας του best seller Η Βιολογία της Πεποίθησης και του Spontaneous Evolution που έχει συγγράψει μαζί με τον Steve Bhaerman. Το 2009 τιμήθηκε με το διακεκριμένο βραβείο Ειρήνης του Ιδρύματος Goi, της Ιαπωνίας, για την επιστημονική συμβολή του στην παγκόσμια αρμονία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: