Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

GREECE RACE FOR THE CURE® 2012




GREECE RACE FOR THE CURE® 2012


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Περίπατο 2χλμ. Greece Race for the Cure®, στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., στο Ζάππειο, ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Τρέξε και εσύ μαζί μας!
Στήριξε με την παρουσία σου την μάχη που δίνουμε καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Βοήθησέ μας να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο
ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Γιατί  όλοι μαζί μπορούμε!

4ος χρόνος Greece Race for the Cure®!
Στους 3 Αγώνες Greece Race for the Cure® που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα συμμετείχαν 23.000 άτομα! Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά λαμβάνουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου και στον Περίπατο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Εγγραφές στον Αγώνα:
Η εγγραφή κοστίζει 5€ / άτομο.
Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει τη συλλεκτική μπλούζα και το καπέλο του Αγώνα.

Σημεία Εγγραφών:
Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας (www.almazois.gr/race2012) με χρήση πιστωτικής κάρτας, στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστοτέλους 79-81, Πλ. Βικτωρίας από 3.9 -28.9) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα (στα Hard Rock Café Athens & Hard Rock Café Glyfada από 1.9. – 29.9., στο The Mall Athens 15.9. – 28.9. και στα ΙΚΕΑ 15.9. – 28.9.)

Πού αξιοποιήθηκαν τα έσοδα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2011;
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα του 2011 διατέθηκαν για την εκπόνηση ενός Προγράμματος Ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20 – 39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων στην Αθήνα, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη. Οι εξετάσεις έγιναν σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ). Επίσης, από τα έσοδα χρηματοδοτήθηκαν οι Ψυχοθεραπευτικές Ομάδες που πραγματοποιήθηκαν στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής» στην Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη το 2012.

Φέτος, πάνω από 1,6 εκατομμύριο άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, σε περισσότερες από 140 πόλεις του κόσμου, θα δώσουν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, μια κοινή υπόσχεση:
ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ουσιαστική συμβολή του στη διοργάνωση του 4ου Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®.



Περισσότερες πληροφορίες στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα: www.almazois.gr/race2012

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 41 800 06 / 210 88 15 444






Λίγα Λόγια για το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.SNF.org) είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Το Ίδρυμα ενισχύει με δωρεές οργανισμούς που επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση και αναμένεται να επιφέρουν αισθητές και διαχρονικές κοινωνικές επιρροές. Επίσης, το Ίδρυμα στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.
Από το 1996 μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει εγκρίνει συνολικά τη διάθεση €983 εκατομμυρίων ($1,28 δις), μέσω 2.305 δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 109 κράτη ανά τον κόσμο. Ανταποκρινόμενο στη συνεχιζόμενη κοινωνικοοικονομική κρίση στην Ελλάδα, το Ίδρυμα ανακοίνωσε πρόσφατα πρωτοβουλία για τη διάθεση €100 εκατομμυρίων ($130 εκατ.), μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, προκειμένου να βοηθήσει στην ανακούφιση των δυσμενών συνεπειών της εντεινόμενης κρίσης. Από τον Ιανουάριο του 2012, και στο πλαίσιο της παραπάνω πρωτοβουλίας, το Ίδρυμα έχει διαθέσει €28 εκατομμύρια ($36,4 εκατ.) για την ενίσχυση διαφόρων μη κερδοσκοπικών οργανισμών σε όλη τη χώρα, και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την έγκριση επιπλέον δωρεών.
Η μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του Ιδρύματος (€566 εκ./$796 εκ.) είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα. Το έργο πλησιάζει την έναρξη της φάσης της κατασκευής, με τις εργασίες ανασκαφής να έχουν ήδη ξεκινήσει στο χώρο. Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» πιστεύει ακράδαντα ότι πρόκειται για ένα έργο μεγάλης εθνικής σημασίας, ειδικά υπό τις κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Παραμένει μαρτυρία και δέσμευση για το μέλλον της χώρας, σε μία κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Αποτελεί, επίσης, μοχλό βραχυπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης, πράγμα πολύ σημαντικό υπό τις τρέχουσες συνθήκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: